Viikonloppuna, tarkkaan sanoen launtai illalla, kävin pitkästä aikaa taas homobaarissa miehenä siis ei transvestiittina. En oikeasti halunnut mennä sinne, mutta minun hyvä kaveri halusi mennä ja pyysi, että tulen mukaan, jotta hän ei ole yksin. Hän sanoi, että hän tarvitsisi jonkun, joka voi auttaa häntä, jos joku flirttailee hänen kanssa, mutta hän ei pidä hänestä. Joskus miehet voivat olla tosi isoja vauvoja. Kysyin tietysti, mitä minä tekisin, kun hän löytää jonkun, menee hänen kanssa kotiin tai vessaan ja minä olen siellä yksin. Sille hän ei vastannut mitään. Kerroin hänelle, että olen kuullut monilta ystävältä, että on olemassa pari sivustoa, missä voi helposti tutustua miehiin ja tapaa harrastamaan seksiä missä, milloin ja miten vaan. Sanoin, että se voi olla hänelle hyvä vaihtoehto, sillä hän ei tarvitse mennä mihinkään yksin, vaan hän voi puhua miehien kanssa istumalla kotona sohvalla ja sen jälkeen hänellä on mahdollisuus tavata jossain heidän kanssa. Sivustojen osoitteet ovat: http://fi.flirtfair.com ja http://www.villiflirtti.fi sekä http://www.miehet.org/pano.html. Ei se voi haittaa kokeilla sitä kerran, sillä rekisteröiminen on ilmainen ja samalla helppo. Ja sellaisista seksiseurasta voi kenties joskus kehittyä oikea rakkaussuhde.
Yleensä miehet ovat minun mielestä helpompaa tavata ja saada heistä seksiä. Naisille pitää puhua niin paljon ja lausua kohteliaisuuksia, ennen kun saa vasta suudelman. On kyllä olemassa myös poikkeuksia, mutta ne ovat valitettavasti harvinaisia. Lisäksi miehet ovat suhteessakin hieman yksinkertaisempia eleissään, sen todistaa myös erä amerikkalainen tutkimus. Näet jonkun miehen ja yksi katse riittää tietämään, mitä hänen kanssa tulee tapahtumaan. Treffit miehellä ovat myös yksinkertaisempia, koska ei tarvitse miettiä oikeaa tapamispaikkaa. Olutta baarissa , puistossa tai kotona riittää. Hyvää, että pidän miehistä!

Nyt se on todistettu: Onnellinen mies jakaa kotityöt tasapuolisesti


Sivumennen sanoen löysin tämän blogin, mikä on todella hauskaa ja samalla rehellistä. Katsokaa sitä kun on aikaa. Valitettavasti toi tyyppi on liian nuori minulle, mutta olisi silti mukavaa tavata hänen kanssa joskus. Ehkä kirjoitan hänelle ja kutsun häntä transvestiitti-iltaan Helsinkiin. Olisi kiva nähdä, miten hän pärjää sellaisissa seurassa. ;-)
Onko ketään viikonloppuna katsonut toi Felix Baumgartnerin hyppy? En suunnitellut katsoa sitä, vaan selailin TV-ohjelmaa ja siellä se oli. Uskomattonta, että hän teki sen oikeasti. Luulin, että sanotaan vain koko ajan, että sää on liian paha ja ettei voi koskaan hypätä. Olin pelästynyt, kun hän seisoi kapselin reunalla ja hyppäsi alas. Kuvat ovat kyllä ihania, muttei missään tapauksessa tekisin samaa. Kuitenkin minulla on vähän korkeiden paikkojen pelko, ei aina, mutta sitten kun rakennus on liian korkea, esimerkiksi kun se on torni tai korkea vuori. Katsoin sen lisäksi elokuvan nimella Red Lights. Minun mielestä se oli ihan ok, mutta ei mitään erikoista tai jotain, mitä en ole ennen nähnyt. Elokuva on espanjalais-amerikkalainen trilleri, jonka on ohjannut Rodrigo Cortés, pääosissa Robert DeNiro, Sigourney Weaver, ja Cillian Murphy. Elokuvassa, jonka on myös käsikirjoittanut Rodrigo Cortés ja jonka kuvattiin Espanjan Barcelonassa ja Kanadan Torontossa, psykologi Margaret Matheson (Sigourney Weaver) ja hänen assistenttinsa tutkivat paranormaaleja tapahtumia, jotka johdattavat heidät tutkimaan maailmankuulua selvännäkijää. Minusta näytellijät elokuvassa ovat hyviä ja uskottavia, mutta varsinkin loppu on outo. Joku kirjoitti netissä, että Red Lights on tämän vuoden The Sixth Sense, mutta en ole samaa mieltä. The Sixth Sense oli paljon parempaa ja silloin jotain todella uutta. Red Lights on vain toinen trilleri yllättävällä lopulla. Kirjoittamalla tätä huomaan, että katson liian monia elokuvia ja liian paljon TV:tä. Tai tiedän edes paljon siitä ja voin helsposti riidellä jonkun kanssa, kun olemme eri mieltä. Minulle TV:n katsominen on tosi rentouttavaa ja ei kestää niin hirveaästi pitkään kuin esimerkiksi kirjan lukeminen., vaikka pidän kovasti lukemisestäkin. Luen kuitenkin enemmän loma-ajalla tai viikonloppuna ja viikolla katson DVD:tä. Se sopii minulle hyvin.